Locatie

LA CASA VELHA DE SANTA EULÁLIA

Bij Casa Velha Apartments wordt u wakker naast beschermd natuurgebied met oceaangeluiden op de achtergrond. Onze 21 appartementen liggen in Santa Eulália en zijn een toevluchtsoord voor zon- en natuurliefhebbers. Met zonnige stranden, rode rotskliffen en geurige sinaasappelboomgaarden in de buurt bieden we een no-nonsense en relaxte ervaring waar gasten kunnen genieten van alles wat de prachtige Algarve te bieden heeft. Onze appartementen bevinden zich op een omheind terrein, compleet met receptie, zwembad en loungeruimte. De regio biedt vele activiteiten en toeristische attracties, golfbanen van wereldklasse, heerlijk eten en drinken en ligt op 5 minuten lopen van het prachtige Santa Eulália strand. Tegenover zit de supermarkt, ideaal.

LIGGING VAN DE APPARTEMENTEN

Onze appartementen zijn gelegen dichtbij de natuur aan de rand van Albufeira, in de wijk Santa Eulália. De appartementen op het noorden kijken uit over het terrein van Casa Velha, waar u de vogels kunt horen zingen en de palmbomen kunt zien wiegen in de wind. De appartementen op het oosten en zuiden hebben een prachtig uitzicht op het beschermde pijnbomenbos, waardoor de serene identiteit van Casa Velha nog meer tot uiting komt. In de ruime appartementen op het westen kun je genieten van de zachte zonnestralen aan het eind van de dag en de mogelijkheid om prachtige zonsondergangen te zien.

Er is veel aandacht besteed aan privacy rond Casa Velha, waar het hellende terrein en het gebogen pad ervoor zorgen dat elk appartement zijn eigen stukje van de ‘casa’ heeft. Het uitzicht op het rustige & beschermde pijnbomenbos sluit aan op de kust, vanwaar u de zachte geluiden van de Atlantische Oceaan kunt horen.

RUIME APPARTEMENTEN DICHTBIJ DE NATUUR

Casa Velha Apartments heeft 21 vakantieappartementen te huur voor zon- en natuurliefhebbers. De appartementen variëren van ruime 2-persoons studio’s tot ruime 2-slaapkamer appartementen voor maximaal 4 personen. Alle vakantie appartementen zijn voorzien van warm & koud airconditioning, zodat u elke maand van het jaar een vakantie appartement in de Algarve kunt huren! Ons gehele complex is adult only en we accepteren geen grote groepen zoals vrijgezellenfeesten & examenuitjes, zodat Casa Velha Apartments het rustige complex blijft waar onze gasten op hun eigen manier kunnen opladen en genieten.