Over ons

Ruimte en privacy Zon en comfort Excellente service en schoon complex

Casa Velha betekent letterlijk ‘oud huis’ en is vernoemd naar de boerderij die op het terrein stond voordat het huidige Casa Velha werd gebouwd. In 2021 – na meer dan 20 jaar gasten te verwelkomen – heeft de vorige eigenaar het stokje doorgegeven aan nieuwe & enthousiaste eigenaren. Wij zijn verder gegaan onder de naam Casa Velha Apartments en hebben onze appartementen gemoderniseerd, waarbij de puurheid van het mediterrane leven, persoonlijke service en kwaliteit de speerpunten van ons beleid zijn.

We staan te popelen om onze gasten onvergetelijke vakantie-ervaringen te bezorgen!

ONZE VISIE

Persoonlijke service aanbieden die de verwachtingen van gasten overtreft en het stimuleren van verbindingen tussen onze gasten en de puurheid van de mediterrane cultuur via een verblijf bij ons. Bij Casa Velha Apartments kunt u echt tot rust komen op de manier die u het meest verlangt.

ONZE MISSIE

Soms kom je op een plek waar alles goed voelt en waar je echt tot rust kunt komen. Op deze bijzondere plek aan zee laten we onze gasten een gevoel van ‘sereniteit’ ervaren. Dit doen we door de Algarve natuur en diepgewortelde tradities te combineren met de privacy, het comfort en de puurheid van de vakantieappartementen en een hoog niveau van persoonlijke service.