Uw verblijf

AANKOMST & VERTREK

U kunt dagelijks bij ons in-of uitchecken en om de rust rondom Casa Velha Apartments te behouden is een verblijf bij ons minimaal 3 nachten. Inchecken kan vanaf 16.00 uur en uitchecken is voor 11.00 uur, waarbij het tegen betaling en op basis van beschikbaarheid mogelijk is om op andere tijden in- en uit te checken.

Wilt u meer informatie?

ZWEMBAD

Op de heerlijke ligbedden met kussens kunt u genieten van de zon, gelukkig zijn er ook parasols aanwezig.

In uw appartement liggen 2 grote blauwe handdoeken klaar, deze graag gebruiken op de ligbedden.

SCHOONMAAK EN LINNEN

Ons zorgzame schoonmaakteam komt op dinsdag, donderdag en zaterdag langs om uw appartement van schone handdoeken te voorzien.

Wanneer u langer dan een week bij ons verblijft, wordt ook het beddengoed voor u verschoond. Het is tegen betaling uiteraard mogelijk om uw appartement vaker schoon te laten maken.

Zodra u klaar bent om te vertrekken laat u het appartement bezemschoon achter en dan zorgen wij voor de grote schoonmaak.

LUXE CHECK-IN

Boekt rechtstreeks bij ons en ontvang vele extra’s in uw appartement

Geniet van de ruimte van een appartement, met hotelservice.

U wordt ontvangen met een flesje wijn in uw appartement. Meer zin in bakje? Met onze Nespresso capsules & thee selectie kan dat natuurlijk ook.

De keuken is voorzien van uw welkomstsetje met keukentextiel, vaatwasblokjes, schoonmaakmiddel, olijfolie, zout & peper, terwijl u in de badkamer heerlijk geurende zeep, bodylotion, doucheschuim en shampoo vindt. Tevens is er toiletpapier en vuilniszakjes. Vanzelfsprekend zijn de bedden opgemaakt en zijn er schone handdoeken. Zo zorgen wij ervoor dat u alles heeft voor een ontspannen verblijf bij ons.

ADULTS ONLY

Casa Velha Apartments is een adults-only complex voor boven de 21 jaar. Wij accepteren geen groepsboekingen met een jonge leeftijd. Belangrijk vinden wij dat onze gasten bij ons tot rust kunnen komen.